Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna www.urokimilosne.fora.pl
Urok miłosny, rytuał miłosny - forum
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

urok-milosny.pl opinie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tweety12




Dołączył: 22 Sty 2017
Posty: 13
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 23:00, 06 Mar 2017    Temat postu:

Ktoś jeszcze podzieli się efektami ?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
puszek18




Dołączył: 25 Lut 2017
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 19:34, 07 Mar 2017    Temat postu:

Fejsy, masz efekt?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
buu01




Dołączył: 07 Lut 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 18:53, 10 Mar 2017    Temat postu:

Mam mieszane uczucia. Rytual zrobiony, nic sie nie dzieje...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AMI




Dołączył: 25 Mar 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 10:47, 25 Mar 2017    Temat postu:

Mam pytanie czy w trudnych przypadkach takich gdzie honor i upartosc bierze górę pomoże mi rytuał na odzyskanie ukochanego?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
culpa




Dołączył: 29 Mar 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 0:23, 29 Mar 2017    Temat postu:

Ja miałam właśnie taką sytuację. I już wątpiłam czy rytuał da jakiś efekt. Do 2 miesięcy nic się nie działo. Ale właśnie po tym czasie on odezwał się do mnie. Ciag dalszy potoczył się tak jak oczekiwałam i teraz jesteśmy razem.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AMI




Dołączył: 25 Mar 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 9:16, 29 Mar 2017    Temat postu:

Dziękuję za odpowiedź...ale jeszcze jeśli mogłabyś mi napisać kto robił rytuał? Bo w internecie jest tego tak dużo opinie najróżniejsze i można zgupiec...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
culpa




Dołączył: 29 Mar 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 13:34, 29 Mar 2017    Temat postu:

Rytuał miałam robiony na urok-milosny.pl

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AMI




Dołączył: 25 Mar 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 17:45, 29 Mar 2017    Temat postu:

Dziękuję...również zamówiłam rytuał na uroki miłosne pl i teraz nie wiem czy udal się i będę równie szczęśliwa jak Ty...mam nadzieje i jestem pełna nadzieji ze tak będzie...lecz będę szczera każdy dzień jest dla mnie koszmarem ..żyć mi się nie chce po prostu nie potrafię się odnaleźć i żyć bez ukochanego...choć mowie on ma bardzo trudny charakter honor i upartosc to bierze górę i nie wiem czy tak trudny przypadek zmieni się i dokona jakichkolwiek ruchów aby ponownie nawiązać kontakt...bo teraz wcale nie mamy żadnego kontaktu z wszystkiego mnie usunął...jest sytuacja beznadziejna po prostu...a Ja nie potrafię żyć...mam depresje i jestem strzepkiem nerw..tak bardzo pragnę aby się do mnie odezwał...i aby wszystko wróciło...powiedz jak sobie radziłas z tym wszystkim ...czy miałaś jakieś odczucia...tak bardzo chce aby on wrócił .....pozdrawiam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
AMI




Dołączył: 25 Mar 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 17:48, 29 Mar 2017    Temat postu:

I jeszcze on twierdzi ze powrotów nie ma...mówię jest to wszystko takie trudne i ciężko żyć...bez kogoś kogo się kocha..

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renata




Dołączył: 16 Kwi 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Wrocław

PostWysłany: Pon 18:54, 17 Kwi 2017    Temat postu: Zapytanie.

Czy ten rytualista jest godny polecenia? Szukam Pomocy Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 8:25, 26 Kwi 2017    Temat postu:

Właśnie, ma ktoś jakieś świeże opinie?
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
CzkoBlondi




Dołączył: 01 Maj 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 16:15, 01 Maj 2017    Temat postu: Pytanie

Jakie dawal wam szanse w ilu procentach?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kitka




Dołączył: 03 Maj 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 1:07, 03 Maj 2017    Temat postu:

U mnie po półtora miesiąca od rytuałów jest dużo lepiej niż było, wcześniej nie mieliśmy w ogole kontaktu ( rozstaliśmy się w niemiłej atmosferze, powiedział mi ze nie bedzie sie do mnie odzywał i nawet nie odpisywal na moje smy), na obecną chwile normalnie rozmawiamy, piszemy smsy, parę razy sam sie do mnie odezwał jako pierwszy. Wiem że on omnie myśli bo sam mi o tym powiedział i ze nikogo nie ma, licze ze niedługo bedziemy znowu razem.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ona35




Dołączył: 04 Maj 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 13:30, 04 Maj 2017    Temat postu: urok-miłosny.pl

Witam
Mam pytanie czy dostaliście jakieś instrukcje po uroku, jakieś podsumowanie?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Joanna




Dołączył: 05 Kwi 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 21:44, 04 Maj 2017    Temat postu:

Tak aby cierpliwie czekać.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin