Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna www.urokimilosne.fora.pl
Urok miłosny, rytuał miłosny - forum
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

magicznerytualy.pl Samael opinie
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
anetes




Dołączył: 25 Maj 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 15:06, 25 Maj 2016    Temat postu: magicznerytualy.pl Samael opinie

Proszę o opinie na temat tego rytualisty jestem poważnie zainteresowana zamówieniem u niego rytuału. Czy ktoś korzystał z jego pomocy, jakie są Wasze doświadczenia

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Natalia




Dołączył: 08 Cze 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 8:36, 08 Cze 2016    Temat postu:

Sorki już pewnie za późno i kogoś wybrałaś ale podzielę się moją opinią.
Rytuał zadziałał ale po kolei. Sam kontakt powiem średni, do odprawienia rytuału bardzo dobry ale potem gdy nic się nie działo i prosiłam o sprawdzenie tarota, to musiałam czekać na postawienie kart nawet kilka dni. Po 3 miesiącach już praktycznie straciłam nadzieję, aż tu cudowna niespodzianka, mój Przemek po powrocie z zagranicy początkiem maja sam przyszedł do mnie z kwiatami i prosił żebyśmy znowu byli razem:))))
Rytuał był odprawiany pod koniec stycznia i jednak się udało. Nieważne u kogo zamawiałyście rytuał, dziewczyny nie traćcie nadziei, na swoim przykładzie wiem, że warto czekać, magia naprawdę istnieje.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
henrietta




Dołączył: 11 Wrz 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 0:05, 11 Wrz 2016    Temat postu:

Też długo czekałam, wróciliśmy do siebie po 4 miesiącach ale do dziś mam przed oczyma zdjęcie rytuału przesłane przez Samaela i gdy na nie patrzę przechodzą mnie ciarki. Mam nadzieję, że to nigdy nie obróci się przeciwko mnie, zwłaszcza że planujemy wziąć ślub kościelny i szybko mieć dzieci.
Dodam, że zamawiałam rytuał czarnej magii.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 1:08, 23 Lis 2016    Temat postu:

Miło to słyszeć, mój rytuał był odprawiany 2 miesiące temu i wciąż czekam. Kontakt z Samaelem cały czas jest. Będę Was informowała jeśli nastąpi jakaś zmiana.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Śro 9:42, 23 Lis 2016    Temat postu:

witam i blagam o pomoc czy ktos moze udzielic mi info na temat dobrego i skutecznego rytualisty oraz namiary razem z opiniami czy wogole ten portal jest aktywny
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agnes92




Dołączył: 05 Gru 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 10:20, 05 Gru 2016    Temat postu:

Pan Samael jest niesamowity! Chłopak rzucił mnie mnie przed narodzinami naszej córeczki. Po prostu przestał się odzywać. Nawet jego rodzina nie wiedziała gdzie jest. 5 tygodni po uroku zjawił się z pierścionkiem i kwiatami, bardzo przepraszał za swój błąd. Od tego czasu minęło już pół roku, jesteśmy prawdziwą rodziną i jest cudownie! Na wszelki wypadek dalej trzymam pod łóżkiem amulet od pana Samaela. On naprawdę jest godny polecenia.

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Agnes92 dnia Wto 9:50, 06 Gru 2016, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ognista




Dołączył: 28 Wrz 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 11:57, 09 Gru 2016    Temat postu:

fergie - masz już jakieś efekty?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agmaja




Dołączył: 02 Gru 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 17:34, 11 Gru 2016    Temat postu:

Przepraszam za ponowienie pytania (zdawałam je pod innym tematem), ale czy miałyście lub słyszałyście o efektach rytuałów w sytuacji, gdy odzyskiwana osoba weszła w kolejny związek?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
henrietta




Dołączył: 11 Wrz 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 12:29, 12 Gru 2016    Temat postu:

Ja miałam taką sytuację, mój misiak zaczął kręcić z inną ( z mojej winy). Po rytuale długo czekałam ale się doczekałam. Wrócił i w kwietniu się hajtamy:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agmaja




Dołączył: 02 Gru 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 1:56, 14 Gru 2016    Temat postu:

henrietta napisał:
Ja miałam taką sytuację, mój misiak zaczął kręcić z inną ( z mojej winy). Po rytuale długo czekałam ale się doczekałam. Wrócił i w kwietniu się hajtamy:)


henrietta - przepraszam, że dopytuję - ale czy kiedy był odprawiany rytuał spotykał się z tamtą dziewczyną? Ile czekałaś na efekt?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
henrietta




Dołączył: 11 Wrz 2016
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 15:48, 15 Gru 2016    Temat postu:

Wyglądało to tak, ze chciałam wzbudzić w nim zazdrość i poszłam ze znajomym na dyskotekę. Jego kumple to donieśli i wyolbrzymili i zerwał ze mną, powiedział, że koniec i zaczął się spotykać z młodszą koleżanką z pracy. Wtedy zamówiłam rytuał. Nie było różowo ale po 4 miesiącach wrócił do mnie, a ta dziewczyna ma teraz kogoś innego.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 18:26, 27 Gru 2016    Temat postu:

Coś w końcu się ruszyło. Idziemy razem na sylwestra ale nadal nie mieszkamy razem

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agmaja




Dołączył: 02 Gru 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 23:49, 27 Gru 2016    Temat postu:

fergie - czyli jeśli dobrze liczę to coś sie ruszyło po 3 miesiącach? Czy już wcześniej Twój facet się odzywał?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 0:00, 28 Gru 2016    Temat postu:

Odezwał się 2 tygodnie temu ale nie chciałam zapeszać. Dzisiaj zaproponował wspólne wyjście na sylwestra ale oficjalnie jeszcze do siebie nie wróciliśmy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dass123




Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 18:54, 28 Gru 2016    Temat postu:

fergie-a jaki rytuał miałaś robiony?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin