Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna www.urokimilosne.fora.pl
Urok miłosny, rytuał miłosny - forum
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

magicznerytualy.pl Samael opinie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:31, 28 Gru 2016    Temat postu:

czarną magie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dass123




Dołączył: 24 Lip 2016
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 22:22, 29 Gru 2016    Temat postu:

A ile procent miałaś szansy?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 9:24, 31 Gru 2016    Temat postu:

Szczerze to nie pamiętam, trzymajcie kciuki dziewczyny za sylwestra!!!!!!!!!!!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malami




Dołączył: 03 Sty 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 13:56, 03 Sty 2017    Temat postu:

fegie jak tam u Ciebie po sylwestra?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fergie




Dołączył: 23 Lis 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 17:26, 03 Sty 2017    Temat postu:

Smile)))))))))))))))))))))))))))) Sylwester przerodził się w kilka najwspanialszych dni w moim życiu:) Zaszło zbyt wiele żeby to wszystko opisywać. Powiem jedno jesteśmy znowu razem:) CHWILO TRWAJ WIECZNIE!!!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maly32a




Dołączył: 24 Gru 2016
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 13:55, 14 Sty 2017    Temat postu:

komu jeszcze pomógł Rytuał u tego Pana ??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mamilkaa




Dołączył: 19 Sty 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 16:38, 19 Sty 2017    Temat postu:

Czy komuś jeszcze udało się powrócić ukochanej osoby po rytuale? bo wczoraj zamówiłam i dziś o późnej porze będzie rytuał Smile zazdroszczę innym, że im udało się odzyskać chłopaka Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sabens32




Dołączył: 23 Sty 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 12:35, 23 Sty 2017    Temat postu:

W moim przypadku rytuał zadziałał po 2 miesiącach. Mąż wrócił od kochanki i przeprosił za zdradę ale żeby nie było tak różowo to dodam, że kłócimy się od czasu do czasu i ja sama mam problem z wybaczeniem mu. Tak naprawdę to nie wiem czy chcę z nim być dalej po tym co mi zrobił.... Nie zdawałam sobie sprawę, że tak to będzie boleć... Czasem myślę, że lepiej było nie zamawiać rytuału i zakończyć to małżeństwo tylko żal mi dzieci, jak bez ojca je wychowywać...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tweety12




Dołączył: 22 Sty 2017
Posty: 13
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 15:38, 23 Sty 2017    Temat postu:

A który rytuał zamawiałaś?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sabens32




Dołączył: 23 Sty 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 21:19, 23 Sty 2017    Temat postu:

Zamawiałam ten najsilniejszy i oczyszczanie aury dla siebie. Nie wie czy to normalne ale u mnie po rytuale miłość do męża osłabła, zwłaszcza po tym jak wrócił. Cały czas przed oczyma mam jak uprawiał seks z tą swoją młodą zdzirą... Tak trudno jest wybaczyć kiedy facet z którym jestem ponad 10 lat robił takie świństwo. Bardzo chciałam żeby wrócił ale myślałam, że będzie łatwiej pogodzić się z tym co zrobił. Płakać mi się chce jak tuli dzieci i mówi im teraz jak je kocha a ja wiem jakim był skur.. jeszcze pare tygodni temu

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez sabens32 dnia Pon 21:25, 23 Sty 2017, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sabens32




Dołączył: 23 Sty 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 21:21, 23 Sty 2017    Temat postu:

A może któraś z Was wie czy ktoś robi rytuał na przebaczenie? U Samaela czegoś takiego nie ma.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tweety12




Dołączył: 22 Sty 2017
Posty: 13
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 21:47, 23 Sty 2017    Temat postu:

Widziałam taki rytuał u Pani Izy na portalu : Warszawa ogłaszamy 24.
Nie wiem na ile mogę ją polecić bo na efekty rytuału Izydy który u niej zamawiałam na chłopaka wciąż czekam.
Poza tym tydzień temu wykupiłam urok na odzyskanie ukochanego ze strony urok-miłosne.pl, jako ze na temat Tego pana znalazłam dużo pozytywnych opini, musze jednaj czekać 3 miesiące i mam 70%szans. Jestem załamana , boje się , ze sie nie powiedzie.
Sabens32 nawet sobie nie wyobrażam co musisz teraz czuć , ja marzę o ślubie , a póki co chłopak którego kocham powiedział mi , że on nie jest pewny swoich uczuć.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowa28




Dołączył: 03 Sty 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 12:55, 24 Sty 2017    Temat postu:

sabens powinnaś się cieszyć, że rytuał się powiódł i mąż wrócił i kocha dzieci i chce być z tobą. Uwierz mi w końcu kiedyś wybaczysz, a rodzina jest najważniejsza!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agmaja




Dołączył: 02 Gru 2016
Posty: 7
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 22:09, 24 Sty 2017    Temat postu:

Myślę, że sabens32 zwróciła uwagę na bardzo ważną sprawę - mogę sobie tylko wyobrazić jak ciężko jest po zdradzie zachowywać się tak, jakby nic się nie stało. Stało się. Jeśli w ogóle mogę coś doradzić - sabens Ty jesteś najważniejsza! Spróbuj dać szansę, ale jeśli nie wyjdzie nie ciągnij nic na siłę. Nie płać swoim poczuciem smutku za błędy męża...

Sabens32 - ile dostałaś szans na powodzenie?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sabens32




Dołączył: 23 Sty 2017
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 12:16, 25 Sty 2017    Temat postu:

Hej dziewczyny, dzięki za ogromne wsparcie, nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne. Cały czas saram się wybaczyć i zapomnieć. nowa28 masz rację cieszę się bo nie wyobrazam sobie wychowania dzieci bez ojca a tym bardziej z innym facetem. Dobrze, że wrócił musze wziąć się w garść i tyle.

agmaja szans dokładnie nie pamietam bo ze strachu, ze mąż zobaczy usunęlam maile od samaela ale chyba 70% a moze 60.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin