Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna www.urokimilosne.fora.pl
Urok miłosny, rytuał miłosny - forum
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

kafeteria, gazeta.pl czy warto wierzyć w opinie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowa27




Dołączył: 05 Maj 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 19:40, 05 Maj 2017    Temat postu: kafeteria, gazeta.pl czy warto wierzyć w opinie

Zarejestrowałam się na forum, ponieważ jak większość z was mam problem z odzyskaniem chłopaka i chciałabym uczynić to dzięki urokowi miłosnemu. Szukając opinii trafiłam na forum.gazeta.pl i kafeterię oraz forum.o2.pl , ale jest tam taki mętlik że zupełnie nie wiem w które opinie mogę wierzyć. Praktycznie każdy ogłaszający jest tam mieszany z błotem - zauważyłam zasadę taką że pojawia się jedna dobra opinia, następnie są 2-3 negatywne wyzywające od oszustów, potem znów dobra, negatywna itd. Czytacie te fora? Jak rozróżniacie opinie prawdziwe od wymyślonych?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rozgniewana




Dołączył: 12 Gru 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 23:01, 05 Maj 2017    Temat postu:

Też kiedyś to czytałam, analizowałam itd. ale uznałam że to bez sensu. Wszyscy nawzajem obrzucaja się tam błotem, nie idzie dowiedzieć się niczego.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewa34




Dołączył: 25 Maj 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 12:54, 06 Maj 2017    Temat postu:

Z moich wniosków wynika, że pozytywne opinie piszą sobie tam Ci którzy sami się reklamują. Ale większość negatywnych pisze konkurencja. I bądź tu mądry. Niektóre opinie wydają się być wiarygodne, ale jest to mylące, bo Ci którzy reklamują się wiedzą w jaki sposób pisać aby nie wyglądało to na reklamę. Wiedzą też w jaki sposób pisać, aby zepsuć komuś opinie.
Koniec końców nawet jeśli ktoś jest skuteczny i tak zostanie przez innych zbesztany.

Myślę że szkoda czasu na czytanie takich for. Na kafeterii czy o2 nie trzeba się nawet rejestrować, kazdy może całkiem anonimowo cokolwiek napisać. I jak tu wierzyć w takie opinie?


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość







PostWysłany: Nie 20:16, 07 Maj 2017    Temat postu:

Zupełnie nie warto wierzyć w to co tam piszą. Tylko straciłam czas przeglądając tamte tematy, widać że wróżki same się reklamują i zarazem obrzucają gównem za przeproszeniem.
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hybryda




Dołączył: 09 Maj 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 23:00, 09 Maj 2017    Temat postu:

Ja odnoszę wrażenie że na tego typu forach siedzi z 5 różnych wróżek, każda ma założonych po kilka maili i te wróżki chwalą same siebie, a dodatkowo piszą negatywy na inne wróżki i strony. Strata czasu.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.urokimilosne.fora.pl Strona Główna -> Uroki miłosne - Opinie o rytualistach Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin